Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευκαιρία των δανεικών και των «μικρών»

Η ευκαιρία των δανεικών και των «μικρών»
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 13:42

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά στις 10 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες η ομάδα θα είναι στην Ελλάδα, θα κάνει προπονήσεις στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Είναι το διάστημα που ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα έχουν μια έξτρα δουλειά, μια άλλη αποστολή, η οποία όμως είναι πολύ σημαντική. Κι αυτό διότι είναι το διάστημα που θα «τεστάρουν» τους δανεικούς του Θρύλου, αλλά και παιδιά από την Ακαδημία.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πώς τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του θα ασχοληθούν αρκετά με αυτό το θέμα. Οι δανεικοί που έχει δώσει ο Ολυμπιακός σε άλλες ομάδες και παίκτες από την Ακαδημία θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνους, για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, να στείλουν μήνυμα στον Πορτογάλο τεχνικό για τη συνέχεια της χρονιάς.

Όλοι αυτοί θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Πέδρο Μαρτίνς και εκείνος θα κρίνει ποιοι έχουν κάνει πρόοδο, ποιοι έχουν δυνατότητες, ποιοι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να είναι μαζί με την ομάδα και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο εξωτερικό. Δύο καθοριστικές εβδομάδες για το υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης