Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο με τον Σολδάνο

Το πλάνο με τον Σολδάνο
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 14:33

Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φράνκο Σολδάνο. Στο διάστημα που έχει περάσει από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα, ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά ματς. Μια καλή εμφάνιση, στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου στη Λαμία. Επίσης, χρόνος συμμετοχής σε λίγα ματς, αλλά δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει, καθώς έδειχνε πώς δεν είχε προσαρμοστεί.

Με το ερώτημα που απασχολούσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι ένα: Θα μπορέσει να βοηθήσει ο Σολδάνο. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στα κανάλια Novasports για το ματς με τον Παναιτωλικό. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να εξηγεί πώς έχουν τα πράγματα, αλλά και τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

«Θέλω να αναφερθώ στην περίπτωση του Σολδάνο. Ήρθε απροετοίμαστος, γνωρίζαμε το ρίσκο, αλλά ξέρουμε παράλληλα σε ποια επίπεδα μπορεί να φτάσει. Οπότε θα του δώσουμε ευκαιρίες για να προσαρμοστεί μέσα στο σύνολο», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς ο Αργεντινός έχει κάνει αρκετή δουλειά, ημέρα με την ημέρα ανεβάζει... στροφές και πλέον είναι σε θέση να βοηθήσει, καθώς έχει προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό. Θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα δείξει την αξία του.

Διαβάστε επίσης