Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα το… διέκοπταν και οι ίδιοι

Θα το… διέκοπταν και οι ίδιοι
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 19:08

Την Τετάρτη (03/04) πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, με τους δικηγόρους των Πειραιωτών, Ιωάννη Χατζησαββάογλου και Δημήτρη Καρπετόπουλο να κάνουν σκόνη και θρύψαλα το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης.

Η παράλογη πρωτόδικη απόφαση της συνέχισης του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ από το 70’ του ματς φαίνεται και από τα πολλά «αυτογκόλ» στα οποία υπέπεσαν οι εκπρόσωποι της πλευράς των «πράσινων».

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ΠΑΟ παραδέχτηκε μεταξύ άλλων στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού ότι ο διαιτητής θα είχε διακόψει το ματς στο 5’ της αναμέτρησης αν αυτός γινόταν στην Μπουντεσλίγκα.

Το παραδέχονται, συνεπώς και οι ίδιοι ότι θα έπρεπε να είχε διακοπεί το ματς όχι στο 70’, αλλά και πολύ νωρίτερα στο 5’, όταν έγινε «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού από υπαλλήλους του ΠΑΟ.

Η διακοπή στην Μπουντεσλίγκα του αγώνα θα γινόταν στο 5’, αλλά μάλλον το γερμανικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο… πολιτισμένο όσο η Σούπερ Λιγκα και γι’ αυτό συνεχίστηκε ο αγώνας… Και ακόμη αποφασίστηκε πρωτόδικα να συνεχιστεί το ματς... Ένας αγώνας που παραδέχονται και οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΠΑΟ, ότι θα έπρεπε να είχε διακοπεί στο 5’. Μέχρι και οι ίδιοι θα το… διέκοπταν…

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, το λανθασμένο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, με τους δικηγόρους του ΠΑΟ να παραδέχονται και οι ίδιοι ότι ο αγώνας θα έπρεπε να είχε διακοπεί στο 5’, κάτι το οποίο θα συνέβαινε σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ένα ακόμη «αυτογκόλ» των «πράσινων», τέλος, αποτέλεσε το γεγονός ότι ο δικηγόρος του ΠΑΟ επικαλέστηκε αρκετές φορές το ΙΔΙΛΚΑ. Στο οποίο βέβαια ο ίδιος έκανε σεμινάρια και έχει προσωπική σχέση, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η γνωμοδότησή του δεν θα πρέπει να έχει και μεγάλη βαρύτητα...

Διαβάστε επίσης

Το «αυτογκόλ» με τα καλάσνικοφ

Το «αυτογκόλ» με τα καλάσνικοφ

Το απλό παράδειγμα που έθεσαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού κατά την εκδίκαση της έφεσης με τα καλάσνικοφ και η εκκωφαντική σιωπή από την πλευρά του ΠΑΟ.

«Το να μην παίζει ο Σα θα ήταν… ανόητο»

«Το να μην παίζει ο Σα θα ήταν… ανόητο»

Χαρούμενος που ανήκει στον Θρύλο δήλωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν, σε συνέντευξη του στην Ρωσία. Με τον 28χρονο γκολκίπερ να τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός πολύ γνωστή ομάδα στο Champions League».