Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προβληματικοί και οι βοηθοί

Προβληματικοί και οι βοηθοί
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 08:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για μια ακόμη αγωνιστική οι ορισμοί είναι προβληματικοί. Ηδη γράψαμε για την επιλογή του Τζοβάρα (Φθιώτιδας), ο οποίος αδίκησε τον Ολυμπιακό στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, ενώ το μεγάλο θέμα είναι ο παρατηρητής Τικόζογλου (Μακεδονίας), για τον οποίο δεν έχουν διαψευστεί δημοσιεύματα ότι είναι κουμπάρος του παράγοντα του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεκεβέλη.

Εξίσου σημαντικό ...θέμα, με πάντα αγωνιστική την κριτική, αποτελούν και οι επιλογές των βοηθών. Τόσο ο Αλεξέας (Μεσσηνίας), όσο και ο Απτόσογλου (Αθηνών) στο πρωτάθλημα δεν έχουν οριστεί άλλη φορά φέτος με διαιτητή τον Τζοβάρα.

Παράλληλα, να προσθέσουμε ότι ο Αλεξέας αδίκησε τον Ολυμπιακό στα δυο από τρία φετινά ματς πρωταθλήματος. Πρόβλημα δεν είχε μόνο στο παιχνίδι Αρης-Ολυμπιακός 0-1 (9η αγωνιστική), με τον Σιδηρόπουλο. Την 11η αγωνιστική ήταν με τον Ευαγγέλου (Αθηνών) στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 και είναι συνυπεύθυνος για το μη καταλογισμό του πέναλτι που έκανε ο Γιαννούλης στον Παντένσε, που ταυτόχρονα είναι και αποβολή του πρώτου (34'). Στο ματς της 14ης Αγωνιστικής Ολυμπιακός-Λαμία 3-0 πάλι δεν πήρε θέση για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) σε ανατροπή του Ομάρ από τον Καρυπίδη (17'), αν και είχε «πιάτο» τη φάση.

Ο Απτόσογλου, ο οποίος σε ματς πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό έχει να μπει από τις 05/11/17, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υποδεχθεί τον Πλατανιά, έγινε διεθνής, αν και είχε μια δυσκολία στα αγωνιστικά τεστ. Μπήκε στον Ολυμπιακό αν και είναι από τους βοηθούς που δεν παίρνουν συχνούς ορισμούς. Μέχρι τώρα έχει έξι, ενώ ο πρώτος (Κούλα) έχει 13. Ο Απτόσογλου είχε έξι ορισμούς σε ολόκληρη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, παρόλα αυτά έγινε διεθνής, άρα μπορεί να ερμηνευθεί ότι αρέσει πολύ στην... εξυγίανση, όπως φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Αλεξέα.

Διαβάστε επίσης

Πίσω από τις λέξεις...

Πίσω από τις λέξεις...

Ο Πέδρο Μαρτίνς «φωτογράφισε» πώς θα αξιοποιήσει από εδώ και πέρα τον Φράνκο Σολδάνο.