Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει... κλικ η βραζιλιάνικη αγορά

Κάνει... κλικ η βραζιλιάνικη αγορά
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 10:43

Το περασμένο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρίξει το βάρος στη βραζιλιάνικη αγορά. Κοιτώντας για παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν μεταγραφές βαρόμετρο. Τελικά αποκτήθηκε ο Γκιλιέρμε, με τον 28χρονο μέσο να κάνει τη διαφορά. Ποιοτικός παίκτης που έκανε πολλή δουλειά. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε, καθιερώθηκε και αποτελεί πλέον καθοριστικό «γρανάζι» της «μηχανής» του Ολυμπιακού. Αναντικατάστατος και παίκτης κλειδί για τη φετινή καλή εικόνα που είχε ο Θρύλος σε όλες τις διοργανώσεις.

Η βραζιλιάνικη αγορά, πάντως, δεν έχει βγει από το... κάδρο. Θα είναι στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για το φετινό καλοκαίρι. Εξάλλου, ο 48χρονος τεχνικός την ξέρει πολύ καλά και την έχει εμπιστευτεί πολύ στο παρελθόν. Ήδη, όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στο... τραπέζι έχουν πέσει τρία ονόματα. Δύο αμυντικοί κι ένας επιθετικός από τη Βραζιλία, τα οποία εξετάζονται. Μάλιστα είναι περιπτώσεις δύσκολες, αλλά όπως φάνηκε και στην ιστορία με τον Γκιλιέρμε, αξίζουν πολύ να ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

Ο Ολυμπιακός θα τις ψάξει καλά, θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους και θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα για να δει εάν μπορέσει να κλείσει κάποιον από αυτούς, διότι πάντα στις επαφές με παίκτες από τη Νότια Αμερική, στην πορεία βγαίνουν πολλά στον... αέρα και οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης