Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταχύτητα και καλή κυκλοφορία

Ταχύτητα και καλή κυκλοφορία
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 11:58

Στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν καλό ρυθμό τον τελευταίο καιρό, έχουν ως στόχο ένα ακόμα τρίποντο για να κλείσουν τη σεζόν με θετικό πρόσημο.

Αυτό που ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του, αυτό που θέλει να έχουν οι παίκτες του στο παιχνίδι τους, είναι δύο σημαντικά στοιχεία. Από τη μια την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς στα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, θέλει οι παίκτες του να ανεβάσουν... στροφές, να έχουν ταχύτητα στο παιχνίδι τους. Κι αυτό τα δύο στοιχεία είναι σημαντικά για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στο στόχο τους, να πάρουν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Διαβάστε επίσης

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Μεταξύ τους και ο Κούτρης που έχασε ορισμένες προπονήσεις της εβδομάδας, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Κάνει... κλικ η βραζιλιάνικη αγορά

Κάνει... κλικ η βραζιλιάνικη αγορά

Ο Πέδρο Μαρτίνς την κοιτάει καθώς θεωρεί πώς μπορεί να βρει ιδανικές περιπτώσεις παικτών, με το περσινό «παράδειγμα» του Γκιλιέρμε να τον δικαιώνει 100%.