Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 14:01

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς στο Αγρίνιο (7/4, 19:00) για την 27η αγωνιστική ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει 20 παίκτες για την αποστολή που θα ταξιδέψει λίγο αργότερα για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Όσον αφορά στις απουσίες...

Εκτός έμεινε ο Κούτρης. Ο διεθνής αριστερός μπακ είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, έχασε ορισμένες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός τον αφήνει στην Αθήνα. Εκτός επίσης έμειναν ο Μπίμπαρς Νάτχο και ο Ροντερίκ Μιράντα, ενώ ο Γιάγκος Βούκοβιτς που ήταν εκτός στα προηγούμενα ματς, τώρα συμπεριλήφθηκε σε αυτή.

Επίσης, εκτός πλάνων του Μαρτίνς είναι ακόμα ο Χριστοδουλόπουλος και ο Τοροσίδης. Ο πρώτος έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο δεύτερος είναι στο κομμάτι της αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό (σ.σ.: ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου) στο δεξί γόνατο στο ματς με τον Απόλλωνα, στις αρχές Μαρτίου στη Ριζούπολη.

Διαβάστε επίσης

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού νιώθει υπέροχα στους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.