Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει ο Τσιμίκας

Επιστρέφει ο Τσιμίκας
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 15:58

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες. Από την άλλη, όταν μια ενδεκάδα βρει... ρυθμό δεν κάνει αλλαγές. Εμπιστεύεται τα ίδια πρόσωπα σε συνεχόμενα ματς. Τον τελευταίο καιρό στο αριστερό άκρο της άμυνας επέλεγε τον Κούτρη. Ο διεθνής αμυντικός έχασε προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής και στο κυριακάτικο ματς στο Αγρίνιο θα έχει στην ενδεκάδα, στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Κώστα Τσιμίκα. Ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία, στα τέλη Φλεβάρη.

Είναι δεδομένο πώς στα ματς που απομένουν θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, λίγες σε κάθε ματς, καθώς ο 48χρονος προπονητής θέλει να δώσει σε όλους τους παίκτες του χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού νιώθει υπέροχα στους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Μεταξύ τους και ο Κούτρης που έχασε ορισμένες προπονήσεις της εβδομάδας, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.