Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητος Φορτούνης στο Αγρίνιο (vids)

Ασταμάτητος Φορτούνης στο Αγρίνιο (vids)
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 19:15

Ο Κώστας Φορτούνης στο Αγρίνιο δεν κάνει απλά τη διαφορά. Κυριαρχεί και κάνει μεγάλα ματς. Ο αρχηγός του Θρύλου έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση στην έδρα του Παναιτωλικού. Δύο φορές έχει αγωνιστεί εκεί με τον Ολυμπιακό κι έχει έναν, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό απολογισμό. Σε αυτή τη δυάδα αγώνων μετρά τρία (3) γκολ και μία ασίστ. Με τους «ερυθρόλευκους» με έχουν σημειώσει συνολικά 9 γκολ!

Το πρώτο του ματς ήταν τον Απρίλιο του 2016. Στις 10 Απριλίου, ο Θρύλος είχε νικήσει 5-2 στο Αγρίνιο, με τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει πολύ νωρίς. Ήταν αυτός που στο 7ο λεπτό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά τη σέντρα του Ερνάνι για το 0-1, ενώ στο 86' είχε φτιάξει το γκολ για τον Πάρντο που αξιοποίησε τη σέντρα του και με κεφαλιά πέτυχε το 0-5 για τον Θρύλο.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2017. Στις 9 Δεκέμβρη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περάσει νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού με 4-1. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ανοίξει το σκορ, σε εκείνο το ματς, στο 6' μετά την κάθετη πάσα του Μάριν, πλασάροντας εύστοχα τον Κυριακίδη για το 0-1. Και στο 62' τέλειωσε ιδανικά την ασίστ του Ανσαριφάρντ, σημειώνοντας το 1-2.

Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις από τον αρχηγό του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, στην έδρα της τελευταίας. Για να δούμε αν και αυτή τη φορά θα συνεχιστεί αυτό το εξαιρετικό σερί.

Διαβάστε επίσης

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού νιώθει υπέροχα στους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.