Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για ένα ακόμα διπλό στο Αγρίνιο...

Για ένα ακόμα διπλό στο Αγρίνιο...
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 08:03

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στις 19:00 στο Αγρίνιο για την 27η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr/ERT SPORTS.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα και είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα και στο Αγρίνιο, ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι Πειραιώτες οφείλουν να τα δώσουν όλα μέχρι το φινάλε της σεζόν, αρχής γενομένης στο γήπεδο του Παναιτωλικού για τους ίδιους τους εαυτούς τους, τον κόσμο και το σήμα στην ερυθρόλευκη φανέλα.

Κάτι το οποίο γνωρίζουν και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίρνοντας τη νίκη, συνδυάζοντάς την παράλληλα και με ωραίο ποδόσφαιρο.

Ένα καλό φίνις θα δώσει πολλά θετικά στοιχεία στους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο ξέρουν άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών και είναι πανέτοιμοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα είχε «φροντιστήριο»

Το πρόγραμμα είχε «φροντιστήριο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε το Σάββατο στους παίκτες του βίντεο από τα τελευταία ματς του Παναιτωλικού, αλλά και από τον αγώνα του πρώτου γύρου.