Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ποιοτικές κινήσεις

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ποιοτικές κινήσεις
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 12:09
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Γίνεται μεγάλη συζήτηση για το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Αν και είμαστε ακόμα στον Απρίλιο, η μεταγραφολογία καλά κρατεί. Σύνηθες το φαινόμενο, αλλά το ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα. Το πώς θα γίνει η ομάδα ακόμα καλύτερη για να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι. Στην κορυφή!

Ακούγονται ήδη πολλά και περισσότερα από όλα το πόσες κινήσεις θα κάνει ο Ολυμπιακός. Αυτό δεν είναι το βασικό μέλημα των «ερυθρολεύκων». Εκεί που έχουν ρίξει το βάρος είναι σε κάτι περισσότερο σημαντικό. Κι αυτό είναι να γίνουν προσθήκες ποιοτικών παικτών στο υπάρχουν ρόστερ για να γίνει ακόμα καλύτερο το σύνολο.

Στην άμυνα ένας στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά, στο κέντρο ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, στην επίθεση ένας φορ που θα έχει ακόμα πιο εύκολο το γκολ. Έτσι έχουν τα δεδομένα. Το πιστεύει πολύ και ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό.

Πώς θα χρειαστούν μετρημένες κινήσεις, αλλά οι οποίες θα δώσουν στους «ερυθρόλευκους» αυτό που χρειάζονται για να γίνουν ακόμα καλύτεροι και να φτάσουν στο στόχο τους. Να επιστρέψουν στους τίτλους. Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ και εκφράζει τη βεβαιότητά τους πώς φέτος μπήκαν οι βάσεις, την επόμενη σεζόν η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, διατηρώντας τον κορμό της.

Διαβάστε επίσης

Το πολυτιμότερο αγαθό (pic)

Το πολυτιμότερο αγαθό (pic)

Παγκόσμια ημέρα υγείας σήμερα και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θύμισε πώς αυτό έχει πάνω από όλα σημασία.

«Δεν άκουγες ούτε τα λόγια σου!»

«Δεν άκουγες ούτε τα λόγια σου!»

Ο Χοσέ Χολέμπας εξήγησε στους Άγγλους πώς η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στην Ελλάδα, και δη του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι απίστευτη.