Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «κάρφωσε» ξανά ο Μασούρας! (vid)

Το «κάρφωσε» ξανά ο Μασούρας! (vid)
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 19:22

Ένα ακόμα τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής εξτρέμ του Θρύλου άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική της Super League. Ο 25χρονος πήρε την μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή, την μοίρασε στον Ποντένσε, εκείνος έκανε τη σέντρα από δεξιά για τον Χασάν. Η μπάλα έφτασε στον Μασούρα, ο οποίος με διπλή προσπάθεια σκόραρε στο 9' της αναμέτρησης για το 1-0 υπέρ του Θρύλου.

Ο Μασούρας έτσι πέτυχε το 4ο τέρμα του σε 7 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το 10ο συνολικά στο πρωτάθλημα, πιάνοντας έτσι στον πίνακα των σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη.

Ο εξτρέμ του Θρύλου συνεχίζει να έχει εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και δείχνει σε όλους τον λόγο που οι άνθρωποι της ομάδας τον έφεραν στον Πειραιά, δικαιώνοντας απόλυτα για την επιλογή τους.

Διαβάστε επίσης

Παντού κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ! (pics)

Παντού κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ! (pics)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Αγρίνιο για να δώσει ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5 (Τελικό)

Παναιτωλικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο Αγρίνιο για την 27η αγωνιστική και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί των τελευταίων ματς. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports HD.