Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για κλάματα η διαιτησία και στο Αγρίνιο

Για κλάματα η διαιτησία και στο Αγρίνιο
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 19:46

Φοβερά και τρομερά πράγματα κάνει η... εξυγίανση στο Αγρίνιο! Ο διεθνής βοηθός Ιορδάνης Απτόσογλου, φαίνεται πως τον... βαραίνει το σήμα της FIFA, στέρησε από τον Ολυμπιακό το 2-0 κατά του Παναιτωλικού. Και μάλιστα, όχι μια αλλά δυο φορές.

Ο Απτόσογλου (Αθηνών) απέδειξε πόσο ακατάλληλος είναι. Αρχικά έκανε το κραυγαλέο λάθος, καθώς στο 32' έκοψε τον Ομάρ με ανύπαρκτο οφσάιντ, αν και ξεκάθαρα καλύπτονταν από τους αντίπαλους αμυντικούς. Για την ιστορία, ο Νορβηγός κατάφερε στο τέλος να σκοράρει. Σα να μην έφτανε αυτό ακολούθησε νέα υπόδειξη για ανύπαρκτο οφσάιντ, αυτή τη φορά σε βάρος του Φορτούνη στο 34'.

Σημειώστε ότι ο Απτόσογλου έγινε διεθνής βοηθός τον περασμένο Ιανουάριο και όλη η διαιτητική πιάτσα γελούσε, επειδή κόβονταν στα αγωνιστικά τεστ. Τώρα, μπορεί να γελάει και με τα ανύπαρκτα οφσάιντ που έδειχνε στο Αγρίνιο. Χώρια που φέτος δεν παίρνει συχνά ορισμούς και στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός ορίστηκε για έβδομη φορά στο πρωτάθλημα.

Στον κόσμο του και ο διαιτητής Τζοβάρας (Φθιώτδας), ο οποίος ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα δεν έδωσε δυο κίτρινες για φάουλ σε βάρος του Ποντένσε.

Διαβάστε επίσης

Παντού κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ! (pics)

Παντού κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ! (pics)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Αγρίνιο για να δώσει ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.