Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Συνδυασμός ποιότητας και δουλειάς, δε σταματάμε να έχουμε κίνητρο»

«Συνδυασμός ποιότητας και δουλειάς, δε σταματάμε να έχουμε κίνητρο»
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 22:08

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού με 5-0 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ανέφερε ότι οι εμφανίσεις της ομάδας είναι ένας συνδυασμός της σκληρής δουλειάς και της ποιότητας που διαθέτουν οι παίκτες του. Τέλος, επισήμανε ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα έχουν κίνητρο και θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος για να συλλέξουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και τις πολλές δυνάμεις στο τέλος της σεζόν και αν είναι ένα μήνυμα στους αντιπάλους του Ολυμπιακού για την επόμενη περίοδο:

«Είναι ένας συνδυασμός ποιότητας και δουλειάς. Να επαναλάβω, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, ότι αυτή η ομάδα έχει περίπου 20 νέους παίκτες και χρειάστηκε χρόνο για να γνωριστούν μεταξύ τους. Τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα των ικανοτήτων μας. Είμαστε ικανοποιημένοι και μπορεί να αποτελεί δείγμα για την επόμενη χρονιά. Να συγχαρώ τον αντίπαλο, που στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε. Εμείς προηγηθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο».

Για τον Παναιτωλικό:

«Να αναγνωρίσουμε τη δουλειά του Παναιτωλικού. Πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του εντός κι εκτός έδρας. Κάνει καταπληκτική χρονιά. Τον είδαμε να παίζει με πιο νέους παίκτες, ωστόσο στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και είχε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς εντείναμε την προσπάθεια και ίσως έπεσε ο Παναιτωλικός και είμαστε δικαιολογημένα νικητές. Έχει ποιοτικά στοιχεία ο Παναιτωλικός».

Πως καταφέρνει και δίνει κίνητρο στην ομάδα:

«Είναι πάντα εκεί το κίνητρο. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε. Θα προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να απαντήσουμε στην κριτική, που έχει γίνει φέτος για την επίθεση, και στην ικανότητα να βάζουμε γκολ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είδαμε ότι μπορεί να βάζει γκολ, είναι η καλύτερη επίθεση πρωτάθλημα, πέντε παίκτες μέσα στους πρώτους 15 σκόρερ, τρεις με 15 ασίστ. Έχουμε μία ομάδα που προσπαθεί να αποδείξει πράγματα μέχρι το τέλος, ποτέ δεν σταματάει να έχει κίνητρο, όποιος είναι στην ομάδα πρέπει πάντα να προσπαθεί».

Διαβάστε επίσης