Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο δεύτερο γύρο +11 γκολ!

Στο δεύτερο γύρο +11 γκολ!
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 10:07
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός σκόραρε 24 γκολ στον πρώτο γύρο. Στο δεύτερο έχει σημειώσει ήδη 35! Εάν χωρίσουμε τη σεζόν σε περιόδους, ως το φινάλε του 2018, είχε σκοράρει 20 φορές στο πρωτάθλημα γιατί το εντός έδρας ματς με την Λάρισα έγινε τον Ιανουάριο λόγω της αναβολής της 15ης αγωνιστικής που θα διεξάγονταν τον Δεκέμβριο. Η ουσία είναι πως είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο μισό της σεζόν έχουν πατήσει... γκάζι.

Σε σχέση με τα ματς του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει έντεκα γκολ παραπάνω (+11) από εκεί και πέρα. Με τρία ματς να μένουν ακόμα ως το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Εάν κάνουμε το διαχωρισμό με βάσει τη χρονιά (το πρώτο μισό στο 2018, το δεύτερο στο 2019), εκεί έχει 19 γκολ παραπάνω!

Οι επιθετικές επιδόσεις του Θρύλου έχουν ανέβει κατακόρυφα. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει. Οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που έχουν βρει χημεία, σκοράρουν με μεγαλύτερη συχνότητα, είναι περισσότερο αποτελεσματικοί και προσφέρει πιο «πλούσιο» θέαμα.

Διαβάστε επίσης