Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά Γουαμανγκιτούκα και Ντιαλό...

Ξανά Γουαμανγκιτούκα και Ντιαλό...
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 10:43

Δύο ονόματα που είχαν ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σιλάς Σιλάς Γουαμανγκιτούκα και ο Χαμπίμπ Ντιαλό. Δύο νεαροί επιθετικοί που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Ο πρώτος είχε 19 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό, αγωνίζεται στην Παρί FC και έχει 8 γκολ σε 25 ματς τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «empireofthekop.com» που ασχολείται με τα θέματα της Λίβερπουλ, αλλά και τη γαλλική «getfootballnewsfrance.com» ο νεαρός σέντερ φορ αποτελεί στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, όπως είναι και οι Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Μαρσέιγ, Λιλ, Σάλκε και Φιορεντίνα.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο, ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Μετς κι έχει σκοράρει 20 γκολ φέτος, όταν δεύτερος σκόρερ στη σεζόν σε 30 ματς! Σενεγαλέζος και φέτος, όπως και ο Σισέ, έγινε διεθνής με την εθνική του ομάδα.

Δύο ονόματα που είχαν γραφτεί στο εξωτερικό και τον Ιανουάριο για τους «ερυθρολεύκους», αλλά δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη. Τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο, βάσει όσων γράφονται στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Στο δεύτερο γύρο +11 γκολ!

Στο δεύτερο γύρο +11 γκολ!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβάσει... στροφές και έχουν σκοράρει πολύ περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ απομένουν άλλα τρία ματς.