Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ακόμα ασίστ για τον Ραντζέλοβιτς (vid)

Μια ακόμα ασίστ για τον Ραντζέλοβιτς (vid)
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 13:26

Ένας από τους παίκτες που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός και θα ενταχθούν από το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ του είναι ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Κάνει εξαιρετική χρονιά με την Ραντνίσκι φέτος, με την οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κανονική περιόδου και θα παλέψει στα πλέι οφ για την μεγάλη ανατροπή. Να διεκδικήσει δηλαδή τον τίτλο από τον Ερυθρό Αστέρα.

Την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική, η Ραντνίσκι συνέτριψε την συνέτριψε τη Μπάτσκα. Με τον νεαρό εξτρέμ να είναι αρκετά κινητικός και να έχει συμμετοχή σε αρκετά γκολ. Στο τέταρτο, δε, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έδωσε την ασίστ στον Ντρίντσιτς που σκόραρε το 4-0, με την Ραντνίσκι να επικρατεί τελικά με 5-1.

Πλέον, έχει άλλα επτά ματς στα πλέι οφ του σερβικού πρωταθλήματος για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να έρθει ακόμα πιο έτοιμος, το καλοκαίρι, στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Ξεχώρισε ξανά ο Ζοζέ Σα (pic)

Ξεχώρισε ξανά ο Ζοζέ Σα (pic)

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν ο ένας από τους δύο Πορτογάλους, που αγωνίζονται στο εξωτερικό, που δεν δέχθηκε γκολ αυτή την εβδομάδα.

Εγγύηση νίκης τα γκολ του Ομάρ!

Εγγύηση νίκης τα γκολ του Ομάρ!

Όταν σκοράρει ο Νορβηγός με τον Ολυμπιακό, το αποτέλεσμα είναι πάντα νικηφόρο στο πρωτάθλημα. Στο Αγρίνιο συνέβη για έβδομη φορά.