Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γερές βάσεις για το μέλλον

Γερές βάσεις για το μέλλον
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 14:41

Η φετινή χρονιά είναι σεζόν επανεκκίνησης για τον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα ξεκίνησε από την αρχή. Νέος προπονητής, πολλοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Δουλειά από την αρχή. Ο χρόνος «εχθρός». Αλλά όσο περνούσε ο καιρός τόσο και η ομάδα ανέβασε.. στροφές.

Γινόταν καλύτερη, έπαιζε καλύτερα, έβρισκε αυτοματισμούς. Λογικό γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πώς από το περασμένο καλοκαίρι έως τώρα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τα μπρος, έχει κάνει πρόοδο. Αυτό το λένε όλοι. Ακόμα και οι αντίπαλοι του Θρύλου.

Η ομάδα έβαλε τις βάσεις. Πλέον έχει βρει τη «χημεία» της. Παίζει πολύ καλή μπάλα, αλλά έχει κι άλλα περιθώρια. Αυτό το πιστεύουν οι «ερυθρόλευκοι», το πιστεύει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό είναι που θέλει για το μέλλον. Η φετινή χρονιά αποτελεί την ιδανική βάση για τη συνέχεια, για την επόμενη χρονιά.

Μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και που διαρκώς βγάζει νέα και καλύτερα στοιχεία στο γήπεδο. Είναι και θα αποτελέσει τη βάση για ακόμα καλύτερη χρονιά. Αυτό το πιστεύει ο Πορτογάλος τεχνικός. Απλά αυτό που ξέρει τόσο εκείνος όσο και όλοι στην ομάδα είναι πώς πρέπει να γίνουν προσθήκες παικτών που θα την κάνουν ακόμα καλύτερη.

Με παίκτες που θα συμβάλλουν για ακόμα πιο δυνατή ομάδα τη νέα σεζόν. Πάνω σε αυτό τον άξονα κινείται η διοίκηση με τον 48χρονο προπονητή. Να δυναμώσουν κι άλλο τον Ολυμπιακό για να φτάσει στο στόχο του. Να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων.

Διαβάστε επίσης

Ξεχώρισε ξανά ο Ζοζέ Σα (pic)

Ξεχώρισε ξανά ο Ζοζέ Σα (pic)

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν ο ένας από τους δύο Πορτογάλους, που αγωνίζονται στο εξωτερικό, που δεν δέχθηκε γκολ αυτή την εβδομάδα.