Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεπέρασε τις 1.900 πάσες

Ξεπέρασε τις 1.900 πάσες
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 16:52
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μία ακόμα κατηγορία σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις των ομάδων που ο Ολυμπιακός όχι απλά ξεχωρίζει, αλλά υπερέχει με τεράστια διαφορά. Αναφερόμαστε στο κομμάτι των πασών στη φετινή Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή στο Αγρίνιο είχαν 29 σύμφωνα με την καταμέτρηση της στατιστικής υπηρεσίας του πρωταθλήματος. Με αυτό δεδομένο, κατάφεραν να γίνουν η πρώτη ομάδα που ξεπέρασε τις 1.9000 στη σεζόν.

Πλέον μετρούν 1.906 κι έχουν βάλει πλώρη για να φτάσουν και τις 2.000, στα τρία ματς που απομένουν για το φινάλε της περιόδου, πετυχαίνοντας μια σπουδαία επίδοση. Είναι χαρακτηριστικό πώς στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης με 1.755 και 151 λιγότερες, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η ΑΕΚ που έχει 1.361, δηλαδή υπολείπεται κατά 545 του Θρύλου.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, έχει μόλις 1.219, δηλαδή 687 λιγότερες από τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Η χαρά του Μεριά στο γκολ του Καμαρά! (pic)

Η χαρά του Μεριά στο γκολ του Καμαρά! (pic)

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οποία φαίνεται πόσο χάρηκε ο Τυνήσιος αμυντικός το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό ο φίλος και συμπαίκτης του.

Νέο ρεκόρ καριέρας από τον Ομάρ! (pic)

Νέο ρεκόρ καριέρας από τον Ομάρ! (pic)

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας 3 γκολ και 5 ασίστ μέχρι στιγμής στη Super League!