Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάρτι» του Θρύλου στο γήπεδο και στις εξέδρες (vid)

«Πάρτι» του Θρύλου στο γήπεδο και στις εξέδρες (vid)
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 18:24

«Ερυθρόλευκη» μαγεία στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Παναιτωλικό, παίρνοντας μία εμφατική νίκη με 5-0 για την 27η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες χάζεψαν κόσμο στο Αγρίνιο, παίζοντας μπαλάρα, την ώρα που οι ΓΑΥΡΟΙ είχαν δημιουργήσει το δικό τους πάρτι στις εξέδρες του γηπέδου, μη σταματώντας να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε μέσα από την παρακάμερα που ετοίμασε το Olympiacos TV την φανταστική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον εκπληκτικό κόσμο του Θρύλου.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Μαγικός Φορτούνης!

Μαγικός Φορτούνης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν φανταστικός στο Αγρίνιο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την τεράστια κλάση του, «χαζεύοντας» τους αντιπάλους του και κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του.

Τα… γκολ που έψαχνε!

Τα… γκολ που έψαχνε!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, έχει σκοράρει 4 τέρματα σε 7 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, δίνοντας στον Πέδρο Μαρτίνς κάτι που έψαχνε, το γκολ από τις θέσεις των εξτρέμ.

Νέο ρεκόρ καριέρας από τον Ομάρ! (pic)

Νέο ρεκόρ καριέρας από τον Ομάρ! (pic)

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας 3 γκολ και 5 ασίστ μέχρι στιγμής στη Super League!

Η χαρά του Μεριά στο γκολ του Καμαρά! (pic)

Η χαρά του Μεριά στο γκολ του Καμαρά! (pic)

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οποία φαίνεται πόσο χάρηκε ο Τυνήσιος αμυντικός το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό ο φίλος και συμπαίκτης του.