Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα… γκολ που έψαχνε!

Τα… γκολ που έψαχνε!
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 22:06

Ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, πιστεύοντας στις δυνατότητες του νεαρού μεσοεπιθετικού και ότι μπορεί να καταφέρει μέσα από τη σκληρή δουλειά να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 25χρονος εξτρέμ του Θρύλου κατάφερε πολύ γρήγορα να δικαιώσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την επιλογή τους, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Εκεί σημείωσε το 4ο γκολ με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε μόλις 7 παιχνίδια στη Super League με τους Πειραιώτες, ενώ συνολικά ήταν το 10ο του τέρμα, αφού είχε σημειώσει ακόμη έξι στο ξεκίνημα της σεζόν στον Πανιώνιο.

Μάλιστα, ο Μασούρας έχει καταφέρει να σημειώσει 4 γκολ σε μόλις 12 τελικές προσπάθειες στους Πειραιώτες. Κάτι το οποίο δείχνει την τρομερή του αποτελεσματικότητα και τις πολύτιμες λύσεις που δίνει στους «ερυθρόλευκους» στο διάστημα που βρίσκεται στο Λιμάνι.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι ο Μαρτίνς βρήκε τα… γκολ που έψαχνε από τις πτέρυγες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχει τονιστεί αρκετές φορές ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο διογκώθηκε μετά τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Ποντένσε αδιαμφισβήτητα έχει προσδώσει απίστευτη ποιότητα στους Πειραιώτες, είναι υπερπολύτιμος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμη να γίνει όσο αποτελεσματικός χρειάζεται και θα ήθελε ο Μαρτίνς. Αν και το τελευταίο διάστημα έχει σημειώσει βελτίωση, φτάνοντας στα 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

Επομένως, ο Μαρτίνς ήθελε έναν παίκτη που να αγωνίζεται στα «φτερά» και να μπορεί με μία ενέργειά του να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Και τον παίκτη αυτό τον βρήκε στο πρόσωπο του Μασούρα, ο οποίος υλοποιεί εξαιρετικά το έργο που του έχει ανατεθεί, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Μαγικός Φορτούνης!

Μαγικός Φορτούνης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν φανταστικός στο Αγρίνιο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την τεράστια κλάση του, «χαζεύοντας» τους αντιπάλους του και κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του.