Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μασούρας «χτυπάει» πρώτος! (vids)

Ο Μασούρας «χτυπάει» πρώτος! (vids)
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 00:31

Ο Γιώργος Μασούρας όπως σας τονίσαμε και σε προηγούμενο κείμενό μας αποτελεί έναν παίκτη που έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στους «ερυθρόλευκους», δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει σκοράρει 4 γκολ σε 7 ματς που έχει αγωνιστεί και το ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι με όλα του τα τέρματα έχει δώσει το προβάδισμα για το 1-0 στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μασούρας είχε σκοράρει κόντρα στην ΑΕΛ στο 8’ της αναμέτρησης για το 1-0 των Πειραιωτών, σε ένα παιχνίδι όπου τελικά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 4-0.

Το 2ο του τέρμα το σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ, ανοίγοντας και πάλι το σκορ της αναμέτρησης στο 15’, σε ένα ματς όπου η ομάδα του πήρε τη νίκη με 5-1.

Κόντρα στον Άρη επίσης είχε κάνει το 1-0 στο 27’ του αγώνα, δίνοντας το έναυσμα για ακόμη μία εμφατική νίκη του Ολυμπιακού αυτή τη φορά με 4-1.

Τέλος, σκόραρε και στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με 5-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ανοίγοντας και πάλι το χορό των γκολ των Πειραιωτών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πέρα από τα 4 γκολ σε μόλις 7 αναμετρήσεις είναι πολύ σημαντικό ότι έχει πετύχει πολύ σημαντικά τέρματα. Τέρματα, τα οποία διώχνουν το άγχος από την ομάδα του και λύνουν… τα πόδια των συμπαικτών του, ώστε να φτάσουν στη συνέχεια σε εμφατικές νίκες.

Δείτε και τα 4 γκολ του Μασούρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης