Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζεται κάτι ακόμη πιο όμορφο!

Ετοιμάζεται κάτι ακόμη πιο όμορφο!
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 23:23

«Μάγεψε» ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, παίζοντας το ποδόσφαιρο που όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να βλέπουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και έφτασαν στη νίκη με 5-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο, εκείνο που χαροποίησε ακόμη περισσότερο τον κόσμο της ομάδας, αποτελεί η εξαιρετική εμφάνιση των Πειραιωτών.

Μία ομάδα που δεν χορταίνεις να βλέπεις. Μία ομάδα που αφήνει υποσχέσεις για τη νέα σεζόν. Κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε: «Να επαναλάβω, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, ότι αυτή η ομάδα έχει περίπου 20 νέους παίκτες και χρειάστηκε χρόνο για να γνωριστούν μεταξύ τους. Τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα των ικανοτήτων μας. Είμαστε ικανοποιημένοι και μπορεί να αποτελεί δείγμα για την επόμενη χρονιά».

Η εντυπωσιακή εικόνα των Πειραιωτών κόντρα στον Παναιτωλικό είναι με άλλα λόγια ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Οι βάσεις έχουν μπει και μάλιστα για τα καλά από τη φετινή σεζόν και πλέον τη νέα σεζόν, όλοι είναι σίγουροι ότι ο Θρύλος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Ο Μασούρας «χτυπάει» πρώτος! (vids)

Ο Μασούρας «χτυπάει» πρώτος! (vids)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει πετύχει 4 γκολ με τη φανέλα του Θρύλου, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στα 4 διαφορετικά ματς που έχει σκοράρει.