Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάτι που δεν έχω συνηθίσει, το οποίο με ικανοποιεί»

«Κάτι που δεν έχω συνηθίσει, το οποίο με ικανοποιεί»
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 22:46

Απόλυτα χαρούμενος για το νέο του γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γκιλιέρμε Τόρες.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, μάλιστα, σκόραρε για 2η συνεχόμενη εβδομάδα, αφού είχε βρει τέρμα και κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο χαφ του Θρύλου τόνισε ότι είναι κάτι το οποίο δεν έχει συνηθίσει, δηλαδή να σκοράρει δύο διαδοχικές εβδομάδες, ωστόσο, τον ικανοποιεί, έχοντας δουλέψει αρκετά σε αυτό το κομμάτι για να τα καταφέρει, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ήταν μία ξεχωριστή περίοδος, με συνεχόμενα γκολ. Είναι πραγματικά κάτι διαφορετικό για εμένα, το οποίο με ικανοποιεί. Προσπάθησα να δώσω αυτή τη βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι και να γίνω ο παίκτης που θα εκπλήξει την αντίπαλη περιοχή, κάτι το οποίο δούλεψε».

Διαβάστε επίσης

Τα… γκολ που έψαχνε!

Τα… γκολ που έψαχνε!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, έχει σκοράρει 4 τέρματα σε 7 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, δίνοντας στον Πέδρο Μαρτίνς κάτι που έψαχνε, το γκολ από τις θέσεις των εξτρέμ.

Μαγικός Φορτούνης!

Μαγικός Φορτούνης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν φανταστικός στο Αγρίνιο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την τεράστια κλάση του, «χαζεύοντας» τους αντιπάλους του και κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του.