Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκοτάδι» χωρίς τέλος στην ΕΠΟ

«Σκοτάδι» χωρίς τέλος στην ΕΠΟ
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 08:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η διοίκηση της ΕΠΟ θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, εκτός αν οι σύμβουλοι ενημερώνονται τηλεφωνικά για τις κινήσεις της διοίκησης. Έχουμε και λέμε: 1) Τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος συναντήθηκε με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος, με επίσημο τρόπο, παρά με παραφιλολογία, 2) Στο προηγούμενο ΔΣ η ΕΠΟ αποφάσισε εγκρίνει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ύψους 350.000 ευρώ, με τον πρώην υπάλληλο της Γιάννη Παπαδόπουλο, απόφαση που δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

Για την περίπτωση του Γιάννη Παπαδόπουλου, γνωστού από τις καταγγελίες για τις παρεμβάσεις του στις εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων και στη διαιτησία (πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες) η ΕΠΟ δεν έδωσε ούτε μια απάντηση παρά τον θόρυβο. Ούτε έγινε γνωστό που βρίσκεται η υπόθεση, καθώς αποφασίστηκε «με την υπογραφή της σύμβασης θα του καταβληθούν 100.000 ευρώ και υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε δέκα δόσεις μέχρι τέλος του έτους. Με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό η υπόθεση κλείνει ολοσχερώς ως προς τις οικονομικές αξιώσεις του κ. Παπαδόπουλου από την ΕΠΟ».

Η ΕΠΟ βρίσκεται υπό επιτήρηση. Μάλιστα! Φανταστείτε και να μην ήταν. Τελικά για τίποτα δεν δίνουν λόγο σε κανέναν. Ο,τι θέλουν κάνουν. Πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα αν δεν υπήρχε η παρουσία τόσο του υπερσυμβούλου Πετρ Φούσεκ όσο και του Χέρμπερτ Χούμπελ ως προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA με όλα αυτά που γίνονται φαντάζει «διακοσμητική». Αλλωστε, και ο Φούσεκ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Βασιλειάδη χωρίς να βγει ούτε μια ανακοίνωση για το περιεχόμενο της κουβέντας! Ούτε ο Γραμμένος ήταν παρών! Φοβερά πράγματα...

Διαβάστε επίσης

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται δια της νομικής οδού και θα μηνύσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό για τη στάση τους στην υπόθεση του Βασίλη Γκαγκάτση.