Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 08:59

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει καταδικαστεί από τις αρχές Μαρτίου, σε 5ετή φυλάκιση (με αναστολή) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ένοχος για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Κάτι που σημαίνει πώς βάσει νόμου θα έπρεπε να ήταν ήδη έκπτωτος από τη Super League όπου κατέχει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου. Κάτι που σημαίνει πώς θα έπρεπε ήδη να έχει κινητοποιηθεί η Πολιτεία και να είχε εφαρμόσει τον νόμο.

Αλλά αυτό δεν έγινε. Με την ευθύνη τόσο για τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη όσο και για τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό να είναι τεράστια. Η πολιτική ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού θα έπρεπε ήδη να έχει δράσει και να είχε ζητήσει την επιβολή του νόμου! Δεν το έκαναν.

Με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζει άμεσα τις κινήσεις του προς κάθε κατεύθυνση για την τήρηση της ανομίας υπό την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας του υφυπουργείου Αθλητισμού. Την ώρα που βρίσκουν χρόνο, ειδικά ο Γ. Βασιλειάδης, να ασχοληθούν με την αναδιάρθρωση για θέματα που έχει σχέση με την τήρηση του νόμου, παραμένουν απαθείς. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα το αφήσουν έτσι και ετοιμάζουν να κινηθούν με τον τρόπο που τους επιτρέπει ο νόμος, για να επιβληθεί η νομιμότητα. Θα βγάλει όλους αυτούς στη... σέντρα.

Πώς; Είναι θέμα χρόνου να σταλούν εξώδικα τόσο στον Γιώργο Βασιλειάδη όσο και στον Ιούλιο Συναδινό για την υπόθεση του Βασίλη Γκαγκάτση και την μη εφαρμογή του νόμου. Να καταθέσουν δηλαδή μηνύσεις σε όσους έχουν, ευθύνη για τη μη τήρηση της νομιμότητας! Ένα σκάνδαλο υπό την ανοχή της Κυβέρνησης και των πολιτικών υπευθύνων του υφυπουργείου! Φτάνοντας το θέμα όσο πιο μακριά γίνεται!

Να σημειωθεί, δε, ακόμα πώς η υπόθεση Κουπτσίδη, το δεδικασμένο και η διαπιστωτική πράξη αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη της ενοχής!

Διαβάστε επίσης

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!

Ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την... προκλητική απέναντι στον Ολυμπιακό Ξάνθη, θα αποτελέσει επιβράβευση για το καλό ποδόσφαιρο που είδαμε φέτος.