Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πυλώνες τους Μαρτίνς και Φορτούνη

Με πυλώνες τους Μαρτίνς και Φορτούνη
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 09:18

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς είναι εν εξελίξει για τον Ολυμπιακό. Κι αυτός περιλαμβάνει δύο σημαντικά πρόσωπα της φετινής σεζόν. Τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο και τον Κώστα Φορτούνη στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» τα δύο αυτά πρόσωπα θα είναι καταλύτες για το μέλλον και την επόμενη χρονιά, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει αυτό που δεν πέτυχε φέτος. Να επιστρέψει στους τίτλους και να κατακτήσει τρόπαια.

Η δουλειά που έγινε φέτος από τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ σημαντική. Όλοι το παραδέχονται πώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βάλει την... πινελιά του. Έχει αλλάξει πολλά σε ό,τι αφορά τον τρόπο που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι», για το καλό ποδόσφαιρο και το θέαμα που προσφέρουν. Η αίσθηση όλων είναι πώς με βάση τα φετινά, η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη και θα συνδυαστεί με την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο αρχηγός είναι ο κορυφαίος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με διαφορά! Κάνει εκπληκτική χρονιά και είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού εντός αγωνιστικού χώρου. Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι η ανανέωση του συμβολαίου του. Το υπάρχον λήγει το 2020, αλλά οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές έχουν γίνει μέσα σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία για αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!

Ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την... προκλητική απέναντι στον Ολυμπιακό Ξάνθη, θα αποτελέσει επιβράβευση για το καλό ποδόσφαιρο που είδαμε φέτος.

Με το μυαλό στην Ξάνθη

Με το μυαλό στην Ξάνθη

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται δια της νομικής οδού και θα μηνύσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό για τη στάση τους στην υπόθεση του Βασίλη Γκαγκάτση.