Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 10:12

Είναι γεγονός πώς τη φετινή χρονιά έχουν συμβεί πολλά περίεργα! Ένα από αυτά είναι και η βαθμολογική συγκομιδή του Ολυμπιακού. Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε 26 ματς 63 βαθμούς.

Περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχουν κι άλλα τρία ματς να δώσουν. Με την Ξάνθη στον Πειραιά, με τη Λαμία και τη Λάρισα, αμφότερα εκτός έδρας.

Εάν ο Θρύλος κάνει το απόλυτο, δηλαδή δικαιωθεί σε δεύτερο και τελεσίδικο βαθμό από την Εφέσεων της ΕΠΟ για το διακοπέν ματς με τον ΠΑΟ και κάνει τρεις επιπλέον νίκες, μπορεί να τελειώσει τη χρονιά με 75 πόντους!

Εξαιρετική επίδοση. Πόσω δε μάλλον εάν σκεφτούμε πώς στο 44ο πρωτάθλημά του, το 2017, ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 67 βαθμούς. Δηλαδή μπορεί να κλείσει τη σεζόν με +8 και να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Διότι αυτό που έχει κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι... αφύσικο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στην Ξάνθη

Με το μυαλό στην Ξάνθη

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!

Ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την... προκλητική απέναντι στον Ολυμπιακό Ξάνθη, θα αποτελέσει επιβράβευση για το καλό ποδόσφαιρο που είδαμε φέτος.