Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Λέστερ «κοιτάει» τον Κούτρη

Η Λέστερ «κοιτάει» τον Κούτρη
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 10:49

Εδώ και αρκετά καιρό το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη ακούγεται έντονα στην Αγγλία. Με αρκετούς συλλόγους να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η ιστοσελίδα «leicestermercury.co.uk» επικαλούμενη και ρεπορτάζ του «Team Talk» αναφέρει πώς ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός παραμένει πάντα στη μεταγραφική λίστα των «αλεπούδων».

Το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει πώς η Λέστερ είχε στείλει άνθρωπο στο Βαντούζ του Λιχντενστάιν, για να δει τον διεθνή αριστερό μπακ στο ματς της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν, για τα προκριματικά του Euro 2020. Με τον κατάσκοπο της Λέστερ να κρατά πολλά στοιχεία για τον Κούτρη.

Όμως δεν είναι η μοναδική αγγλική ομάδα που κοιτάζει τον παίκτη. Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ επίσης είχαν στείλει απεσταλμένο στο Βαντούζ, με την αποστολή τους να αφορά τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Γίνεται επίσης αναφορά και στην πρόταση της Τζένοα τον Ιανουάριο, την οποία δεν έκαναν αποδεκτή οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε επίσης

Καταπέλτης ο Χούμπελ κατά Γκαγκάτση!

Καταπέλτης ο Χούμπελ κατά Γκαγκάτση!

«Πρέπει να τον διώξετε, έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο» είπε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Κατηγόρησε και τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για αδράνεια.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κλείσει τη χρονιά με περισσότερους βαθμούς από όσους είχε το 2017, που πήρε το 44ο πρωτάθλημά του.