Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταπέλτης ο Χούμπελ κατά Γκαγκάτση!

Καταπέλτης ο Χούμπελ κατά Γκαγκάτση!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 12:35
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξεκάθαρα τα πράγματα! Μπορεί ορισμένοι στο βωμό της... εξυγίανσης να μην κάνουν το παραμικρό, να αφήνουν να μην τηρείται η νομιμότητα, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεφτιλίζονται στο εξωτερικό. Το θέμα με τη μη έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Superleague είναι πολύ σοβαρό. Σε αυτό στάθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Με τον Χούμπελ να είναι καταπέλτης και να τονίζει προς κάθε κατεύθυνση πώς ότι έχει γίνει είναι ανεπίτρεπτο. «Πρέπει να τον διώξετε (σ.σ.: τον Γκαγκάτση), καθώς έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο» ήταν τα λόγια του προς τον πρόεδρο της Supeleague, Βαγγέλη Μπαταγιάννη! Και όχι μόνο!

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ κατηγόρησε ευθέως την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ. Για την αδράνεια που έχουν δείξει σε αυτή την κατάσταση, στη μη τήρηση της νομιμότητας. Από τη στιγμή που έχει καταδικαστεί οι Βασίλης Γκαγκάτσης, θα έπρεπε ήδη να είχε εκπέσει από το αξίωμα που κατέχει στη Superleague. Αλλά ποιος να κάνει το αυτονόητο;

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης απάντησε, λέγοντας πώς «Δεν μπορώ να εκδώσω διαπιστωτική πράξη» για το θέμα. Και πώς να το κάνει από τη στιγμή που ο Γιώργος Βασιλειάδης και ο Ιούλιος Συναδικός δεν την έχουν ζητήσει. Με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, υπό την ανοχή του, να επιτρέπουν στον Γκαγκάτση να παραμένει στη θέση του.

Διαβάστε επίσης