Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεγύμνωσε τον Μάτος και τους υμνητές του!

Ξεγύμνωσε τον Μάτος και τους υμνητές του!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 14:22

Από το βράδυ της Κυριακής υπάρχει μια προσπάθεια και μια προπαγάνδα για να πεισθεί η κοινή γνώμη ότι καλώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν τήρησαν το Fair Play. Πόσω δε μάλλον μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Μάτος που είχε πει για τους παίκτες της Λαμίας: «Οι παίκτες πρέπει να παίζουν σαν άνδρες και όχι σαν κοριτσάκια που έρχονται από το νηπιαγωγείο και κλαίγονται!» Ο ίδιος, βέβαια, που έπεφτε συνεχώς κάτω σε ματς στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, αυτό το… ξέχασε!

Στην ιστορία της Κυριακής, όμως, η καλύτερη απάντηση ήρθε από αλλού. Στο ματς των τοπικών της Αθήνας, ανάμεσα στην Κηπούπολη και την Αθηναΐδα. Οι παίκτες των γηπεδούχων δεν τήρησαν το Fair Play και σκόραραν, καθώς υπήρχε τραυματισμένος παίκτης των φιλοξενούμενων, εκείνοι έβγαλαν την μπάλα έξω και οι γηπεδούχοι αντί να επιστρέψουν την μπάλα, σκόραραν. Με τον προπονητή τους, τον Δημήτρη Φιλίππου να διδάσκει τι σημαίνει Fair Play. Με το σκορ στο 2-2 στο 64ο λεπτό, στο επόμενο λεπτό έδωσε οδηγία στους παίκτες του να επιτρέψουν στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν.

Με τη διοίκηση της Αθηναΐδας να βγάζει ανακοίνωση και να αναδεικνύει το γεγονός. Για να καταλάβουν ορισμένοι τι σημαίνει Fair Play. Ειδικά στους υμνητές του Μάτος και της κίνησης του Βραζιλιάνου!

Διαβάστε επίσης

Καταπέλτης ο Χούμπελ κατά Γκαγκάτση!

Καταπέλτης ο Χούμπελ κατά Γκαγκάτση!

«Πρέπει να τον διώξετε, έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο» είπε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Κατηγόρησε και τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για αδράνεια.