Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλειάδης ασχολείται με... αγωνιστικές, όχι με τα σοβαρά θέματα!

Ο Βασιλειάδης ασχολείται με... αγωνιστικές, όχι με τα σοβαρά θέματα!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 16:04

Φοβερό! Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τις καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Βασιλειάδης. Από τη μια «έσωσε» ξανά τις ομάδες με τα χρήματα που δίνει μέσω αναδιάρθρωσης. Όχι μόνο τη μεγάλη κατηγορία, αλλά και τις παρακάτω. Παραμονές εκλογών.

Στο μείζον θέμα νομιμότητας που έχει να κάνει με την ανοχή της κυβέρνησης στο θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση και την εφαρμογή της νόμων, καθώς ο καταδικασθέντας (με αναστολή) διευθύνων σύμβουλος θα έπρεπε να είχε εκπέσει από το αξίωμά του. Ο υφυπουργός δεν έχει κάνει το παραμικρό προς αυτή την κατεύθυνση. Όχι μόνο αυτό, αλλά κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Γκαγκάτση και τους φορείς του ποδοσφαίρου, στη σύσκεψη για την αναδιάρθρωση!

Αλλά την ίδια στιγμή ασχολείται με κάτι άλλο. Με το πόσες αγωνιστικές θα έχει το νέο πρωτάθλημα! Μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, σχολίασε για τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος: «Το σχέδιο προβλέπει να δούμε πώς πάει το μοντέλο με τις 14 ομάδες και βλέπουμε. Τηρούμε τα συμφωνημένα, αυτά αποφασίστηκαν.

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για το ποια θα είναι η μορφή του πρωταθλήματος, γιατί δεν μπορεί να έχει 26 αγωνιστικές. Η συμφωνία με την ΕΡΤ και τη Nova προβλέπει μίνιμουμ 32 αγωνιστικές. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον κύριο Λυσάνδρου. Το θέμα είναι να έχουμε ένα ενδιαφέρον προϊόν, που θα βλέπεται. Φέτος ήταν ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πολλή δουλειά, πολλά χρόνια και διάθεση από όλους».

Κι εδώ λογικό είναι να υπάρχει η εύλογη απορία… Τι είναι πιο σημαντικό; Εάν θα έχει 26 ή 32 αγωνιστικές το πρωτάθλημα ή αν θα εφαρμοστεί η νομιμότητα; Όπως το δει κανείς…

Διαβάστε επίσης