Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκαγκάτσης έπρεπε να φύγει από... χθες

Ο Γκαγκάτσης έπρεπε να φύγει από... χθες
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 17:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο Βασίλης Γκαγκάτσης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Superleague, αν και έπρεπε να φύγει από χθες. Μετά την άποψη που εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ στο ΔΣ της ΕΠΟ εκτέθηκε όλη η... εξυγίανση μαζί. Ο Βασιλειάδης με τον Συναδινό, επειδή δεν βγαίνει διαπιστωτική πράξη για τον πρωτόδικα καταδικασμένο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με πενταετή φυλάκιση για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», ο Γραμμένος και η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, επειδή δεν τον παραπέμπουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ταυτόχρονα όλο το ΔΣ της Superleague που έθεσε σε ψηφοφορία (άκουσον, άκουσον!) το νόμο για τα κωλύματα παραγόντων, απορρίπτοντας αίτημα του Ολυμπιακού για την έκπτωσή του, δηλαδή για εφαρμογή του νόμου!

Ασφαλώς, και η θέση του Χούμπελ αποτελεί δικαίωση των «ερυθρόλευκων». Μέχρι και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA «έκραξε» όλο τον κόσμο στο ΔΣ της ΕΠΟ, λέγοντας: «Πρέπει να τον διώξετε, έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο». Ασφαλώς, μετά και από αυτό, η απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση είναι μονόδρομος.

Όμως, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι... εξυγίανση και νομιμότητα δεν πάνε μαζί. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να απαλλαγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Superleague; Γιατί ο Βασιλειάδης δεν έχει διαψεύσει ακόμη ότι ο Γκαγκάτσης είναι μυστικός σύμβουλός του; Τόσο πολύτιμος είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Διαβάστε επίσης