Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευθείες βολές Χούμπελ κατά Γκαγκάτση και Γιαννάκη Παπαδόπουλου

Ευθείες βολές Χούμπελ κατά Γκαγκάτση και Γιαννάκη Παπαδόπουλου
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 20:16

Καταπέλτης ήταν ο Χέρμπερτ Χούμπελ σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη συνεδρείασ της εκτελεστικής επιτροπής (Δ.Σ.) της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη, εξαπέλυσε «πυρά» για το σκάνδαλο του Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος παραμένει στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Superleague παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί με πενταετή φυλάκιση για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας».

Επίσης, ανέφερε και στο πολύ σοβαρό θέμα με την «αποζημίωση» στον… Γιαννάκη Παπαδόπουλο ύψους 350.000 ευρώ, την οποία όπως χαρακτηριστικά επισήμανε περάσανε στα… πεταχτά.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε για το σκάνδαλο Γκαγκάτση: «Είναι δυνατόν να μην διώξετε άμεσα τον κ. Γκαγκάτση με καταδίκη 5 ετών;».

Για το πολύ σοβαρό θέμα με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Είναι δυνατόν σοβαρότατα θέματα όπως αυτό του Παπαδόπουλου και τα 350.000 ευρώ να τα περνάτε στα... πεταχτά και στα διάφορα θέματα των συμβουλίων λες και μιλάμε για ασήμαντο ποσό;».

Τέλος, ο Χούμπελ υπογράμμισε ότι τον Μάιο θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, απειλώντας με αυτό τον τρόπο σε Grexit το ελληνικό ποδόσφαιρο… «Στο επόμενο ΔΣ της Λίγκας θα είμαστε εκεί για να καταλάβουν τα μέλη σας τη δεινή θέση του ποδοσφαίρου σας. Τον Μάιο θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA.

Διαβάστε επίσης

Το χάλι της ΕΠΟ επανέφερε το Grexit

Το χάλι της ΕΠΟ επανέφερε το Grexit

Το επανέφερε και η Σαμούρα που ζήτησε κι άλλα μέτρα και κι άλλα μέτρα, το επιβεβαίωσε και ο Χούμπελ. «Καμπανάκι» ενόψει τελικού Κυπέλλου.

Πτέρυγες «φωτιά»!

Πτέρυγες «φωτιά»!

Οι εξτρέμ και ακραίοι αμυντικοί του Ολυμπιακού πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, έχοντας συμμετοχή σε πάρα πολλά από τα φετινά γκολ της ομάδας.