Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 23:35

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (14/04) θα δώσει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ξάνθη.

Όπως είναι φυσικό, οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να γεμίσουν το Φαληρικό γήπεδο, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι το οποίο έπραξαν και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο, όπου γέμισαν σε ένα αδιάφορο παιχνίδι το «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους τη φετινή σεζόν, ωστόσο, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να δημιουργήσουν την ομάδα που όλοι ονειρεύονται στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Ο Θρύλος έπαιξε κατά γενική ομολογία θεαματικό ποδόσφαιρο φέτος, το οποίο αποτελεί οδηγό για το μέλλον και οι ΓΑΥΡΟΙ είναι πανέτοιμοι να γεμίσουν ξανά το Ναό κόντρα στην Ξάνθη, επιβραβεύοντας την προσπάθεια όλης της ομάδας.

Κόντρα σε μία Ξάνθη που έχει φανεί αρκετές φορές πόσο… προκλητική είναι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» σε αντίθεση με… άλλα παιχνίδια της…

Ο Ολυμπιακός θέλει πάρα πολύ να πετύχει ακόμη τρεις εμφατικές νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν και επιθυμεί τον κόσμο στο πλευρό του στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, παίρνοντας δύναμη και αυτοπεποίθηση ενόψει και της συνέχειας.

Υπενθυμίζουμε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από το πρωί της Τετάρτης (10/04, 10:00) διαδικτυακά, ενώ από το πρωί της Πέμπτης (11/04, 10:00) θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του Ναού για τις ανάγκες των ΓΑΥΡΩΝ.

Όλοι στο Ναό, λοιπόν, στον οποίο δεν θα πρέπει να πέφτει… καρφίτσα.

Διαβάστε επίσης

Κινήσεις ματ για το μέλλον

Κινήσεις ματ για το μέλλον

Οι εκπρόσωποι του Κώστα Φορτούνη και του Ζοζέ Σα αναμένονται στην Αθήνα για να κλείσουν τις υποθέσεις των δύο παικτών με τον Ολυμπιακό.

Πτέρυγες «φωτιά»!

Πτέρυγες «φωτιά»!

Οι εξτρέμ και ακραίοι αμυντικοί του Ολυμπιακού πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, έχοντας συμμετοχή σε πάρα πολλά από τα φετινά γκολ της ομάδας.