Ντουντούκα
Με Μαρσέλο για την αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, το καλύτερο μήνυμα!

Ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, το καλύτερο μήνυμα!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 11:57

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στα εντός έδρας ματς, ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ξάνθη (14/4, 19:00) στο «Κάστρο» τους. Σε ένα ματς που θα πρέπει να μην μείνει ούτε ένα εισιτήριο απούλητο.

Από σήμερα το πρωί, στις 10:00, ξεκίνησε η διάθεσή τους μέσω ίντερνετ, ενώ την Πέμπτη από τις 10:00 τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Και θα πρέπει να πουληθούν όλα, να μην μείνει ούτε ένα αδιάθετο, να γίνει sold out.

Αυτό θα είναι το καλύτερο μήνυμα για την επόμενη ημέρα. Για το μέλλον. Ο κόσμος όλη τη χρονιά στήριξε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα. Παντού και πάντα δίπλα της. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ωραία μπάλα, προσέφεραν θέαμα και ένα γεμάτο από ΓΑΥΡΟΥΣ, στο φετινό... αντίο στην ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι και μια επιβράβευση για την ομάδα.

Δεν πρέπει να λείπει κανείς. Μην ξεχνάτε πώς το επόμενο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού θα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πολύς καιρός χωρίς να δει από κοντά ο κόσμος του Ολυμπιακού την αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ρυθμιστές τα τελευταία ματς

Ρυθμιστές τα τελευταία ματς

Ο Μαρτίνς θα δώσει περισσότερο χρόνο σε Σολδάνο, Ντίας, ενώ θα πάρουν και λεπτά συμμετοχής οι Λοντίγκιν και Αβραάμ Παπαδόπουλος.