Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» (pic)

«Είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» (pic)
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 15:34

Το πρωί της Τετάρτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα την ομάδα μπάσκετ και το μέλλον της. Το νόημα ήταν ένα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Οι οποίοι ανέλαβαν σε μια δύσκολη περίοδο, ξεπλήρωσαν τα χρέη που βρήκαν και οδήγησαν τον Θρύλο σε μεγάλες επιτυχίες.

Επίσης, στην ανακοίνωση σημειώνεται πώς «σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ήσυχος. Ό,τι και αν συμβεί, ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα εδώ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αν και όποτε χρειαστεί, εγγυάται με την παρουσία του, ότι η ομάδα μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως συμβαίνει και με την ποδοσφαιρική ομάδα και με τα Ερασιτεχνικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που έχουν την αμέριστη στήριξή του».

Επειδή ορισμένοι θέλησαν να παρουσιάσουν την ανακοίνωση όπως ήθελαν, ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τα πράγματα στη θέση του. Επισημαίνοντας το αυτονόητο. Πώς η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά όσα περιλαμβάνει. Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να στέλνει το μήνυμα σε παράκεντρα και συμφέροντα!

Ο Κώστας Καραπαπά σχολίασε: «Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη! Η ΠΑΕ και ο κ. Μαρινάκης στηρίζουν απόλυτα του αδερφούς Αγγελόπουλους και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουν για πολλά χρόνια ακόμα μεγάλες επιτυχίες στον Σύλλογο. Είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και φήμες και ψίθυροι από παράκεντρα και συμφέροντα θα τα τελειώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!»

Διαβάστε επίσης