Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλειάδης δείχνει πόσο λίγος είναι ο Γραμμένος

Ο Βασιλειάδης δείχνει πόσο λίγος είναι ο Γραμμένος
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Βασιλειάδης, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρεμβαίνει ευθέως στο αυτοδιοίκητο. Ρωτήθηκε, σε τελευταία συνέντευξή του, για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και απάντησε: «Το σχέδιο προβλέπει να δούμε πώς πάει το μοντέλο με τις 14 ομάδες και βλέπουμε. Τηρούμε τα συμφωνημένα, αυτά αποφασίστηκαν. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για το ποια θα είναι η μορφή του πρωταθλήματος, γιατί δεν μπορεί να έχει 26 αγωνιστικές. Η συμφωνία με την ΕΡΤ και τη Nova προβλέπει μίνιμουμ 32 αγωνιστικές». Παράλληλα, μίλησε και σαν υπερπρόεδρος του ποδοσφαίρου, δηλώνοντας: «Περιμένω να δω ένα πλάνο που θεωρώ πως έχει καθυστερήσει λίγο για τη δομή της ελληνικής διαιτησίας»!

Με βάση τα παραπάνω ο Βασιλειάδης έκανε δυο... φάουλ για κόκκινη κάρτα, ή αλλιώς δυο παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο! Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε αυτό της διαιτησίας. Παρόλα αυτά η ΕΠΟ, η οποία υποτίθεται ότι πρέπει να υπερασπίζεται τη ρήτρα ανεξαρτησίας του ποδοσφαίρου, δηλαδή το αυτοδιοίκητο, σφυρίζει αδιάφορα. Συνεπώς δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως ο Βασιλειάδης είναι ο υπερπρόεδρος της ΕΠΟ ή να προσθέσουμε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δείχνει πόσο λίγος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος.

Η Κυβέρνηση, στην περίπτωση μας ο Βασιλειάδης που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο και δεν τον... κουνάει κανείς, μπαίνει σε ξένα χωράφια. Αντί να ασχοληθεί με τη βία ή με τον έλεγχο των ΠΑΕ (για παράδειγμα στην τωρινή Football League σε αρκετές ομάδες υπάρχουν αφανείς ιδιοκτήτες, άρα έχει αποτύχει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που αναβάθμισε πρόσφατα με νομοσχέδιο)! Αντί το κράτος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ο Βασιλειάδης εξήγγειλε και ένα ακόμη... ρουσφέτι για τις ΠΑΕ, δηλαδή ρύθμιση 120 δόσεων για τα χρέη τους στο δημόσιο που αφορά ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Η ειδική διαχείριση του Σολδάνο

Η ειδική διαχείριση του Σολδάνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει κανονικά τον Αργεντινό επιθετικό ώστε να αποτελέσει μια εσωτερική «μεταγραφή» τη νέα αγωνιστική σεζόν.