Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «εχθροί» του Ολυμπιακού πήραν το μήνυμα

Οι «εχθροί» του Ολυμπιακού πήραν το μήνυμα
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 10:15

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται σε κάθε περίσταση. Κάτι που φάνηκε και με την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στηρίζοντας τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Οι Πειραιώτες με την ανακοίνωσή τους έστειλαν τα μηνύματά τους προς πάσα κατεύθυνση. Πως όσο και να προσπαθούν οι «εχθροί» του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσουν να διχάσουν τον κόσμο της ομάδας. Βλέπετε, ο Θρύλος «ενοχλεί» πολύ. Ειδικά όταν είναι δυνατός σε όλα τα επίπεδα.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι ΕΔΩ για τον Ολυμπιακό. Έχει γιγαντώσει με την προσφορά του την ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και τον Ερασιτέχνη, δίπλα στον Μιχάλη Κουντούρη, πανηγυρίζοντας αμέτρητους τίτλους σε όλα τα σπορ. Ενώ η συνέχεια προμηνύεται ακόμα πιο λαμπρή, ακόμα πιο ένδοξη.

Μάλιστα ο κόσμος της ομάδας έδειξε και την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γιατί κατάλαβε από πρώτο χέρι ότι η προσπάθεια να διχάσουν τον «ερυθρόλευκο» κόσμο απέτυχε, γιατί πλέον όλοι έχουν πάρει χαμπάρι το «παιχνίδι» που παίζεται.

Αλλά τελικά δεν θα καταφέρει κανένας τίποτα. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας και ενιαίος. Και μαζί με τον κόσμο της ομάδας μια τεράστια γροθιά. Μια οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

Η ειδική διαχείριση του Σολδάνο

Η ειδική διαχείριση του Σολδάνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει κανονικά τον Αργεντινό επιθετικό ώστε να αποτελέσει μια εσωτερική «μεταγραφή» τη νέα αγωνιστική σεζόν.