Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

4.140 λεπτά ποδοσφαιρικής «μαγείας»!

4.140 λεπτά ποδοσφαιρικής «μαγείας»!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 17:35

Τα 2.000 λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα ξεπέρασε ο Κώστας Φορτούνης στο ματς του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Θρύλου έφτασε τα 2.009 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα σε 24 αγωνιστικές, όντας πλέον ο δεύτερος παίκτης από πλευράς Πειραιωτών στο συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος επίσης σε 24 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει μετρήσει 2.131 λεπτά.

Οι δυο τους έχουν ξεχωρίσει και εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν, προσφέροντας θέαμα και ουσία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Φορτούνης με τις 8 ασίστ του στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα της Super League, ενώ ακολουθεί με μία λιγότερη ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Εξαιρετικοί είναι και στο κομμάτι των γκολ, με τον ηγέτη του Θρύλου να έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ από πλευράς Πειραιωτών, έχοντας μέχρι στιγμής 10 τέρματα, με τον Ποντένσε να έχει 5 γκολ.

Φορτούνης και Ποντένσε έχουν προσφέρει, λοιπόν, 4.140 λεπτά ποδοσφαιρικής «μαγείας» μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, με τους αριθμούς τους να εντυπωσιάζουν και να αναμένεται να αυξηθούν στις τελευταίες 3 αγωνιστικές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Πετούν «φωτιές» ομάδα και κόσμος!

Πετούν «φωτιές» ομάδα και κόσμος!

Με «όπλο» τη δύναμη των ΓΑΥΡΩΝ, ο Ολυμπιακός σκοράρει κατά ριπάς στο γήπεδό του τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει συνολικά 38 γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», τα 23 από τα οποία στον β’ γύρο στο πρωτάθλημα.

Και επίσημα τερματοφύλακας ο Βιεϊρίνια! (vid)

Και επίσημα τερματοφύλακας ο Βιεϊρίνια! (vid)

Δεν το κρύβουν πλέον ούτε στον ΠΑΟΚ…, με τον Πορτογάλο να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της ομάδας, έπειτα από τις εξαιρετικές του επιδόσεις στη συγκεκριμένη θέση όπως έδειξε και στο ματς με την Λαμία.