Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρίσκει λύσεις (και) από τον άξονα...

Βρίσκει λύσεις (και) από τον άξονα...
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 23:43

Επτά γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ατρόμητο (2-1) και Παναιτωλικό (5-0), τα 4 από τα οποία έχουν σημειώσει οι μέσοι της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς με τους Περιστεριώτες το πρώτο τέρμα των Πειραιωτών σημείωσε ο Γκιλιέρμε, ενώ το γκολ της νίκης για τον Θρύλο το πέτυχε λίγο αργότερα ο Μπουχαλάκης.

Όσο αναφορά στο ματς με τους Αγρινιώτες γκολ βρήκε και πάλι ο Γκιλιέρμε, ενώ την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα έστειλε και ο Μαντί Καμαρά.

Ο «ερυθρόλευκος» άξονας, όπως γίνεται αντιληπτό έχει δώσει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα, την ώρα που δίνει μεγάλη ποιότητα και σιγουριά στο παιχνίδι της ομάδας.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τα γκολ των χαφ του Θρύλου τη φετινή σεζόν.

Πρώτος στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα, κορυφαίο από τα οποία εκείνο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με δύο γκολ ακολουθούν οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ 1 τέρμα έχουν σημειώσει Νάτχο και Ανδρούτσος.

Οι χαφ του Θρύλου έχουν σημαντική συμβολή και στο σκοράρισμα των Πειραιωτών, οι οποίοι βρίσκουν λύσεις και από τον άξονα!

Διαβάστε επίσης

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 30χρονος διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ της Γκινγκάμπ, που έχει περάσει από Τσέλσι, Ναντ, Βέρντερ Βρέμης και Σάντερλαντ.