Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα πρόκληση ΕΡΤ με ΠΑΟΚ

Νέα πρόκληση ΕΡΤ με ΠΑΟΚ
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 08:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αλλοίωση του ανταγωνισμού και σκανδαλώδες προεκλογικό ρουσφέτι αποτελεί η προσφορά της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ για τηλεοπτικό συμβόλαιο ενός έτους. Σύμφωνα με δημοσίευμα που δεν διαψεύστηκε το ποσό που φέρεται να δίνει για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων ανέρχεται στο ύψος των 8 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές ΕΡΤ και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της δημόσιας τηλεόρασης άρχισαν να σκορπάνε χρήματα του ελληνικού λαού και να προκαλούν την κοινωνία. Το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν δεν υπάρχει στην ελεύθερη αγορά. Πρόκειται για διπλάσια (και βάλε) χρήματα από αυτά που δίνει η NOVA για τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Στην ΕΡΤ δεν έβαλαν μυαλό από το θόρυβο που προκλήθηκε μετά το σκάνδαλο με την υπογραφή της τηλεοπτικής σύμβασης με τις επτά άστεγες ΠΑΕ (ΠΑΟ, Αρης, Ξάνθη, Ατρόμηγτος, Παναιτωλικός, Απόλλων, Λαμία) με διπλάσιο ποσό συνολικά (=25 εκατ. ευρώ) από τα χρήματα που μπορούσαν να βρουν στην ελεύθερη αγορά.

Καταγγελία στη FIFA για παραβίαση οδηγίας της Κομισιόν

Επιστολή-βόμβα στη FIFA έστειλε η ΕΠΣ Ηρακλείου όπου πέρα από τις κρατικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο με αφορμή τις τηλεοπτικές συμβάσεις των ΠΑΕ με την ΕΡΤ καταγγέλλει όχι μόνο «έμμεση δωροδοκία» αλλά και παραβίαση οδηγίας της Κομισιόν.

«Πριν λίγα χρόνια είδαμε στην Ισπανία η Κομισιόν να αποφασίζει την επιστροφή των παράνομων κρατικών επιχορηγήσεων που είχαν δοθεί σε επτά μεγάλες ομάδες της χώρας. Αυτή η οδηγία παραβιάζεται τώρα κατάφορα από την ελληνική κυβέρνηση. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι μια εμπορική δραστηριότητα όπου εμπλέκονται πολλά χρήματα και οι συναλλαγές κρατικών κεφαλαίων θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες περί ανταγωνισμού. Ακόμα και εάν δεχτούμε την εκβιαστική προς τις ομάδες συμπεριφορά της κυβέρνησης, "δωροδοκώντας" με δημόσιο χρήμα για μια ποδοσφαιρική σαιζόν, ποιος εγγυάται ότι αυτά τα χρήματα η επόμενη κυβέρνηση θα τα δώσει και δεν θα έχουμε νέα προβλήματα;». αναφέρει η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης

Δεν ρισκάρει με Κούτρη

Δεν ρισκάρει με Κούτρη

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει μπει στις προπονήσεις, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον προφυλάξει.

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 30χρονος διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ της Γκινγκάμπ, που έχει περάσει από Τσέλσι, Ναντ, Βέρντερ Βρέμης και Σάντερλαντ.

Βρίσκει λύσεις (και) από τον άξονα...

Βρίσκει λύσεις (και) από τον άξονα...

Οι χαφ του Ολυμπιακού πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της σεζόν, καταφέρνοντας μάλιστα το τελευταίο διάστημα να αποκτήσουν πιο… στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.