Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 08:41

Η ονοματολογία καλά κρατεί για τον Ολυμπιακό. Καθημερινά και νέα ονόματα εμφανίζονται στο προσκήνιο. Παίκτες προτείνονται συνεχώς στους «ερυθρόλευκους» σε ό,τι αφορά τις θέσεις που αναζητούν ενίσχυσης. Το νέο όνομα αμυντικού που τέθηκε υπόψιν του Θρύλου είναι ο Παπί Τζιλομποτζί, όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Ο 30χρονος διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ που αυτή την εποχή αγωνίζεται στη γαλλική Γκινγκάμπ, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο η Τσέλσι στο παρελθόν έδωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ στη Ναντ για να τον αποκτήσει. Στη γαλλική ομάδα αγωνίζονταν επί σειρά ετών, βασικός στην ενδεκάδα.

Έχει ύψος 1,93 μ. και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ έχει φορέσει και 17 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης. Εκτός από την Ναντ και την Τσέλσι έχει αγωνιστεί τόσο στην Βέρντερ Βρέμης, όσο την Σάντερλαντ και την Ντιζόν. Από την αγγλική ομάδα, η οποία έδωσε 9,5 εκατομμύρια ευρώ στη γερμανική για να τον αποκτήσει το 2016, αποχώρησε -ήταν σε διαμάχη- ελεύθερος το χειμώνα και πήγε στην Γκινγκάμπ.

Διαβάστε επίσης

Βρίσκει λύσεις (και) από τον άξονα...

Βρίσκει λύσεις (και) από τον άξονα...

Οι χαφ του Ολυμπιακού πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της σεζόν, καταφέρνοντας μάλιστα το τελευταίο διάστημα να αποκτήσουν πιο… στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.