Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλειάδης δεν είδε... σκιές, ούτε τα όργια της... εξυγίανσης!

Ο Βασιλειάδης δεν είδε... σκιές, ούτε τα όργια της... εξυγίανσης!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 14:46

Απίθανα πράγματα! Τι άλλο θα ειπωθεί από στελέχη αυτής της Κυβέρνησης; Αλλά το σημερινό του Βασιλειάδη ξεπερνά τα όρια. Ο υφυπουργός σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τόνισε μεταξύ άλλων πως «ένα πρωτάθλημα το οποίο είχε τις λιγότερες δυνατές σκιές. Θέλω να τονίσω ότι στα τελευταία πρωταθλήματα, έχουμε τις λιγότερες σκιές» και πώς «Νομίζω ήταν μια καλή χρονιά και ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα».

Μάλλον ο Βασιλειάδης έχει κοντή... μνήμη ή δεν είδε όλα τα ματς. Γιατί δεν γίνεται να μην υπάρχουν... σκιές όταν δεν έχει δοθεί από τον Τσαμούρη το χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία. Μπλοκ έκανε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, παραπέμποντας σε φάση από ματς του βόλεϊ! Και δεν δόθηκε αυτή η παράβαση! Και δεν υπάρχουν σκιές. Τι άλλο θα πουν τα στελέχη αυτή της Κυβέρνησης;

Ούτε μάλλον θυμάται τη «βουτιά» του Πρίγιοβιτς την πρώτη αγωνιστική στο ματς ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης! Λογικό, ήταν ακόμα καλοκαίρι... Ίσως να ήταν διακοπές και να έχασε τη φάση. Καλό, όμως, θα είναι να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη των φιλάθλων. Γιατί αυτές τις φάσεις ακόμα και οι... τυφλοί θα τις έβλεπαν!

Διαβάστε επίσης

«Σπάει» το φράγμα των 100 γκολ!

«Σπάει» το φράγμα των 100 γκολ!

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τουλάχιστον 6 στα τρία ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα, για να φτάσουν σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στη φετινή σεζόν.