Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η πιο μαγική στιγμή που ζήσαμε τη φετινή σεζόν στο Καραϊσκάκη» (pic)

«Η πιο μαγική στιγμή που ζήσαμε τη φετινή σεζόν στο Καραϊσκάκη» (pic)
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 10:09

Φινάλε για τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τα εντός έδρας ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή αντιμετωπίζουν την Ξάνθη στην έδρα του και θέλουν να κλείσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο «Κάστρο» τους με ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα. Με τον καλύτερο τρόπο να πουν... αντίο μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κάνοντας την αναδρομή στις φετινές, εντός έδρας αναμετρήσεις του Θρύλου, μνημόνευσε το ματς που έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στην μνήμη όλων των ΓΑΥΡΩΝ. Το ματς που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τη φετινή σεζόν. Το ματς και το αποτέλεσμα που κάνουν τη βραδιά της 13ης Δεκεμβρίου αξέχαστη!

Όπως αναφέρει και το σχετικό ποστάρισμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Τελευταίο εντός έδρας ματς αύριο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, για τον Θρύλο και θυμόμαστε την πιο μαγική στιγμή που ζήσαμε τη φετινή σεζόν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν 4 μήνες ακριβώς! Την αξέχαστη βραδιά της νίκης-πρόκρισης επί της Μίλαν στα πλαίσια του UEFA Europa League!»

View this post on Instagram

Τελευταίο εντός έδρας ματς αύριο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, για τον Θρύλο και θυμόμαστε την πιο μαγική στιγμή που ζήσαμε τη φετινή σεζόν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν 4 μήνες ακριβώς! Την αξέχαστη βραδιά της νίκης-πρόκρισης επί της Μίλαν στα πλαίσια του UEFA Europa League! ????⚪???????? / Last home game for the 2018-2019 season tomorrow for Olympiacos and we remember the most magical moment in the Karaiskaki stadium, exactly 4 months ago. The unforgettable night of our qualifying @europaleague win against AC Milan! ????⚪???????? #olympiacos #WeKeepOnDreaming #UEL #OLYMIL #throwback

A post shared by olympiacosfc (@olympiacosfc) on

Διαβάστε επίσης

Ξανά MVP ο Φορτούνης

Ξανά MVP ο Φορτούνης

Για 5η φορά φέτος ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης μιας αγωνιστικής.