Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέμα για τον κόσμο τους!

Γκολ και θέμα για τον κόσμο τους!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 13:12
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει τεθεί εκτός στόχων εδώ και καιρό. Είναι δεδομένο αυτό μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας. Ήδη έχουν κατακτήσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση. Τι κίνητρο έχουν πλέον οι «ερυθρόλευκοι»; Ένα ερώτημα που όλοι θέτουν και η απάντηση είναι προφανής...

Ένα σερί νικών είναι η επιδίωξη που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Να τελειώσουν τη σεζόν με 10 νίκες σε ισάριθμα ματς. Ήδη μετρούν 7 αν και περιμένουν την τελική απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟ που διεκόπη με το σκορ 1-0 για τον Θρύλο με την κεφαλιά του Γκερέρο.

Κόντρα στην Ξάνθη έχουν ένα ακόμα κίνητρο! Τελευταίο εντός έδρα ματς για τους «ερυθρόλευκους». Μια τελευταία, φετινή «παράσταση» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κι αυτό που έχει ζητήσει και ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του -το θέλουν και εκείνοι- είναι να παίξουν ξανά καλή μπάλα. Να προσφέρουν θέαμα, να βάλουν πολλά γκολ και να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους.

Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξή του.

Διαβάστε επίσης

Αστέρια και ταλέντα επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη!

Αστέρια και ταλέντα επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη!

Δείτε το αφιέρωμα του gavros.gr και μια αναδρομή από το 2010 ως και σήμερα! Παίκτες που ήρθαν και τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και αυτοί που αναδείχθηκαν στις ημέρες που την ομάδα «τρέχει» ο ηγέτης του Θρύλου…

Ο Αβραάμ επιστρέφει...

Ο Αβραάμ επιστρέφει...

Όλα δείχνουν πώς στο ματς με την Ξάνθη ο Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα.

«Είστε οι καλύτεροι του κόσμου!» (pic)

«Είστε οι καλύτεροι του κόσμου!» (pic)

Συμπληρώνονται 4 μήνες από τη μαγική ημέρα που ο Θρύλος έγραψε ιστορία αποκλείοντας την Μίλαν και ο κόσμος του κέρδισε το θαυμασμό όλου του πλανήτη με το εκπληκτικό του κορέο.