Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα δεχτώ με μεγάλη χαρά μία πρόταση παραμονής του Ολυμπιακού»

«Θα δεχτώ με μεγάλη χαρά μία πρόταση παραμονής του Ολυμπιακού»
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 17:17

Θετικός στο να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό είναι ο Ζιλ Ντίας, όπως τόνισε και με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε ότι θα δεχτεί με μεγάλη χαρά μία πρόταση παραμονής από τους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, πρόσθεσε ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν για τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν για να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας, κάτι το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε του το χρωστάνε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πιο ξεχωριστή στιγμή του στους «ερυθρόλευκους», η οποία ήταν το μοναδικό γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κίνητρο των «ερυθρόλευκων» και για την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Το κίνητρό μας είναι να μείνουμε αήττητοι στα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Φυσικά, να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια γιατί το χρωστάμε στους φιλάθλους μας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε έως το τέλος της χρονιάς».

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Φυσικά, θέλω να κερδίσουμε. Θέλω να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλω να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο μας. Και θα ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω. Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν μπορέσουμε να νικήσουμε και με δικό μου γκολ».

Για το «Γ. Καραϊσκάκης» και αν ξεχωρίζει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό:

«Πραγματικά ξεχωρίζω εκείνο το πολύ όμορφο γκολ που είχα σκοράρει στο Europa League. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Ήταν ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχω βάλει. Ελπίζω να μπορέσω να το επαναλάβω, μία, δύο ή και περισσότερες φορές. Όσες περισσότερες, τόσο καλύτερα».

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν των Πειραιωτών:

«Μου αρέσει πάρα πολύ ότι έχω ζήσει εδώ. Έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές. Φυσικά κάποια πράγματα τα οποία δεν εξαρτώνται από το σύλλογο, δεν πήγαν τελείως καλά. Όμως, αναφορικά με τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και την υποδοχή μου από την ομάδα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και πάνε όλα τέλεια εδώ».

Για το μέλλον και τη δική του προτίμηση:

«Καταρχήν θέλω να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για το μέλλον. Όμως, αν έρθει μία τέτοια πρόταση για να παραμείνω στον Ολυμπιακό, θα είναι καλοδεχούμενη. Και φυσικά θα τη δεχθώ με μεγάλη χαρά».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ελπίζω να έρθουν όλοι αύριο στο γήπεδο. Και να συνεχίσουν να μας δίνουν δύναμη, όπως έχουν κάνει έως τώρα σε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Αστέρια και ταλέντα επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη!

Αστέρια και ταλέντα επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη!

Δείτε το αφιέρωμα του gavros.gr και μια αναδρομή από το 2010 ως και σήμερα! Παίκτες που ήρθαν και τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και αυτοί που αναδείχθηκαν στις ημέρες που την ομάδα «τρέχει» ο ηγέτης του Θρύλου…