Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου για την… τελευταία παράσταση στο Ναό! (pic)

Η αποστολή του Θρύλου για την… τελευταία παράσταση στο Ναό! (pic)
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 21:18

Την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (14/04) κόντρα στην Ξάνθη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, κλείνοντας με όμορφο τρόπο τη φετινή τους παρουσία μπροστά από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (13/04) έκανε γνωστούς τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του για την… τελευταία παράσταση στο Ναό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Αβραάμ, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Ξάνθη. / The squad players selected ahead of the match against Xanthi FC. ????⚪️⚽️ #olympiacos #slgr #OLYXAN #squadlist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Μπουχαλάκης

Εκτός ο Μπουχαλάκης

Ο Κρητικός μέσος του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη. Αντίθετα επέστρεψε ο Νάτχο.