Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ναό! (vid)

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ναό! (vid)
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 19:10

Μοναδική ατμόσφαιρα έχει δημιουργήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν δώσει δυναμικό «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και ενότητας στην αγαπημένη τους ομάδα, επιβραβεύοντάς την για την προσπάθεια και το θέαμα που πρόσφερε το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς από το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την τεράστια αγάπη τους για το σύλλογο.

Ο κόσμος του Θρύλου βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, αποτελώντας για ακόμη μία χρονιά τη δύναμή του, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να στέλνουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι μία γροθιά κόντρα σε όλους και σε όλα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τη φανταστική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος Γκιλιέρμε! (vids)

Ασταμάτητος Γκιλιέρμε! (vids)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι το οποίο έδειξε και στο ματς με την Ξάνθη, σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ των «ερυθρόλευκων».

Το χειροκρότημα του κόσμου του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το χειροκρότημα του κόσμου του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο ηγέτης του Θρύλου έκανε την καθιερωμένη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τον χειροκροτούν και να δείχνουν για ακόμη μία φορά τη στήριξή τους.