Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γέμισε ξανά ο Ναός, απίστευτος παλμός! (vid)

Γέμισε ξανά ο Ναός, απίστευτος παλμός! (vid)
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 20:32

Σε μια χρονιά που έχει μπει στην τελική της ευθείας και ο Ολυμπιακός δεν διεκδικεί κάποιον στόχο, αυτό που συμβαίνει είναι εντυπωσιακό. Σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ήταν εκεί. Οι εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν για μια ακόμα φορά γεμάτες.

Χιλιάδες οπαδοί του Θρύλου ήταν στο Ναό και έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς. Στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, όπως πάντα. Αποδεικνύοντας πώς ο «ερυθρόλευκος» λαός είναι η μεγάλη δύναμη του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα.

Και όχι μόνο! Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται από πολλά, όπως και από την παρουσία του κόσμου του. Ο Θρύλος έχει «κόψει» φέτος τα περισσότερα εισιτήρια με διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να είναι εκεί και στο ματς με την Ξάνθη. Διότι εκτιμά και την πολύ καλή μπάλα που παίζει η ομάδα, και αυτό που χτίζεται, αλλά και την τεράστια προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στην… εξυγίανση!

Με χειροκρότημα από την αρχή σε κάθε φάση, με απίστευτη φωνή και στήριξη στην ομάδα, τραγουδώντας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Μέχρι και κύμα έγινε στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», μαζί με το ντελίριο ενθουσιασμού των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Μια ακόμα μεγάλη, μαγική βραδιά. Μια ακόμα Ολυμπιακή βραδιά στο «Κάστρο» του Θρύλου, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Και η «εξυγίανση» το… βιολί της!

Και η «εξυγίανση» το… βιολί της!

Μία από τα ίδια από τη διαιτησία, η οποία ακόμη και στο 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού συνέχισε το «έργο» της ακυρώνοντας γκολ των Πειραιωτών, αφού ανακάλυψε οφσάιντ στον Μασούρα που καλυπτόταν.

Το «κάρφωσε» ξανά ο Ομάρ! (vid)

Το «κάρφωσε» ξανά ο Ομάρ! (vid)

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού έστειλε και εκείνος την μπάλα στο βάθος της εστίας της Ξάνθης, κάνοντας στο 43’ το 3-0 για τον Θρύλο.